google-site-verification=Npe55s6vh91AxvFHSt3MAMx4tvdNesYbOP-bXqPWL7c
top of page
En Col·laboració amb Kulturalia
i amb l'acompanyament i direcció artística del dr. eloi de tera

La Roma Secreta

Del 18 al 22 de Gener de 2018 

Aquest viatge no préten ser un típic viatge a Roma per a veure la ciutat, sinó un curs per endinsar-se en algunes de les meravelles més desconegudes i poc visitades de la ciutat de Roma i el Vaticà. Es visitaran zones reservades del Vaticà, Palus privats, Esglésies que habitualment són tancandes i obres artístiques de gran valor però que no resulten de fácil accés per al públic en general. D´altra banda, es realitzarà una visita d´alguns dels principals recintes del Barroc romà i també una sortida a les afores de Roma per a visitar els Jardins renaixentistes més importants d'Itàlia. 

Viatge TANCAT

Amb aquest viatge ens endinsarem en els racons més amagats i poc coneguts de Nàpols i el seu entorn, així com també visitarem algunes de les obres d´art més rellevants de la ciutat. Podrem tastar la historia grabada a les ruïnes de Pompeia i Herculà, així com visitar un dels indrets més secrets i poc visitats de l´Antigüitat romana, la Grotta di Tiberio a Sperlonga i el proper museu que conté una de les escultures més fascinants relacionades amb l´Odissea d´Homer. Gaudirem també dels paisatges, jardins i l´art de la Costa amalfitana. Una oportunitat única 

Nàpols i la Campània  

L´Art amagat de la Campània i la Costa Amalfitana 

Del 17 al 23 de març de 2018 

VIATGE TANCAT

Un intens i acurat curs-viatge  pensat per endinsar-se en els principals monuments artístics de Praga i descubrir la ciutat en totes les vessants culturals. Tant la ciutat de Mozart, com la de Smetana o Dvôrak. La Praga de Ka􀀁a, la de Rilke o de Jesenská. La Praga gòtica de Carles IV, la renaixentista i mágica de Rodolf II o la ciutat laboratori de l´Art Nouveau. En descobrirem els racons més amagats i les obres d´art més desconegudes. 

Praga amagada  

Del 17 al 22 de maig de 2018 

VIATGE TANCAT

Un viatge per descobrir els racons més amagats de l'illa mítica de Sícilia. Des dels vestigis de l'antigüitat greco-romana a l'esplendor del Barroc, passant per l'inconfusible marca normana. Un viatge a la Sícilia artística, als seus paisatges, naturalesa i a la literatura que l'ha descrit, des de Goethe a Sciascia o Camilleri. 

ELS TRESORS AMAGATS DE SÍCILIA

 

Del 8 de juny al 17 de juNY de 2018 

Inscripció Oberta fins al 30 de març

L'esperit de Grècia

Del 4 al 12 d'octubre de 2018 

L'esperit de la Grècia Clàssica. Un curs-viatge intens per compendre i gaudir de l'art i l'arquitectura de les civilitzacions de l'Antiguitat Clàssica. L'encant de l'Arcàdia grega, terra dels nostres orígens mediterrànis. Tot això amb la garantia exclusiva, impossible de trobar en altres viatges organitzats, de endinsar-s'hi única i exclusivament de la mà d'un doctor en Història de l'Art que els acompanyarà en tot moment i des de Barcelona.

INSCRIPCIÓ OBERTA FINS AL 5 de JULIOL

bottom of page