google-site-verification=Npe55s6vh91AxvFHSt3MAMx4tvdNesYbOP-bXqPWL7c
top of page

Dr. Eloi de Tera

CEO de Barcelona secret tours

Sin título-1.jpg

Eloi de Tera Capellà és doctor en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2016) i llicenciat en la mateixa matèria i universitat el 2006. Ha estat alumne de la Università degli Studi di Pisa, la Freie Universität i la Humboldt Universität de Berlín. Durant l’any 2005 assistí també a cursos de la Scuola Normale Superiore di Pisa. És màster en estudis avançats en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2009). Va cursar estudis de Filología Italiana a la UB i estudis musicals d'orgue, piano i trompa al Conservatori Professional de Música de Badalona. 

 

És especialista en l’art del Renaixement i el manierisme italià dels segles xv i xvi i en l’art del gravat d’època moderna. Fruit de les seves investigacions, ha participat en diversos congressos internacionals a Florència, Berlín, Lisboa, Santiago de Compostel·la,  Chicago (EEUU), Moscou, entre d'altres. 

És membre la Renaissance Society of America (RSA) i de l'Association of Print Scholars.

 

Arran de les recerques que ha desenvolupat, ha publicat articles en diverses revistes científiques sobre Miquel Àngel, Cosme I de Mèdici, Francesco Salviati, Jacopo Zucchi, Bachiacca, Francisco de Holanda, Julius von Schlosser i Eduard B. Alentorn, entre d’altres.

Ha format part de diversos projectes d'investigació a la Universitat de Barcelona, i actualment és membre del projecte ACPA

Parla alemany, italià i anglés. 

 

           Entrada al Diccionari oficial d'historiadors de l'art de l'Institut d'Estudis Catalans: 

https://dhac.iec.cat/dhac_p.asp?id_personal=842

  • Instagram
  • Facebook
  • academia-logo-redesign-2015-A
bottom of page